Vezetés közben is kényelmesen telefonálhatsz – Bluetooth transzmitterrel

article-2332051-00CD63FB00000578-395_634x423

A telefon ma már elválaszthatatlanul része mindennapi életünknek – a nap minden pillanatában érkezhetnek hívások családtagjainktól, ismerőseinktől, munkatársainktól, üzlettársainktól. Ritka, hogy megengedhetjük magunknak, hogy ne válaszoljunk meg egy hívást.

A volán mögött ülve azonban gyakran mégis ezt kell tennünk, hiszen a törvény is tiltja, hogy a vezetésről figyelmünket elterelő, kezünket lefoglaló mobiltelefont használjuk a volán mögött.

Ma már természetesen ez a probléma különösebb gond nélkül áthidalható – ahhoz, hogy az autót vezetve is bármikor elérhetőek legyünk, probléma nélkül tarthassuk a kapcsolatot akárkivel, nem kell mást tennünk, mint hogy a járművet felszereljük egy kihangosítót.

Ebből sem mindegy persze, hogy milyet választunk – a legkényelmesebb megoldás egy olyan eszköz, amely telefonunkkal Bluetooth kapcsolaton keresztül képes összekapcsolódni, így nincsen szükség arra, hogy kábeleket keresgéljünk, csatlakoztassunk, egyszerűen csak be kell szállnunk az autóba.

A transmitter egy megadott frekvencián (pl.: 107.00mhz) sugározza az adást (Pl.: telefonhívás, zene, stb…). Ezt a frekvenciát kell befogni az autó rádióján és máris hallhatjuk az adást az autó hangszóróin.

Teljes figyelem és biztonság

Egy Bluetooth transzmitter nagy előnye, hogy nem foglalja le kezünket, így nem korlátoz mindek abban, hogy teljes figyelmünket a vezetésre fordíthassuk. Ha pedig éppen nem telefonálunk, akkor is nagyon hasznos lehet – használhatjuk akár rádió helyett, saját zenéinket hallgathatjuk a segítségével, amelyeket egyszerűen csak fel kell töltenünk egy pendrive-ra, Micro SD kártyára vagy más digitális adathordozóra, amit csatlakoztathatunk a transmitterhez. Zenéinket akár bluetoothon keresztül a telefonunkról is lejátszhatjuk.

A transzmitter lehetővé teszi, hogy teljes biztonságban vezethessünk, miközben minden percben elérhetőek maradunk, így nem maradunk le semmi fontosról. Kezelése egyszerű, funkciói sokrétűek, így bármely elfoglalt sofőrnek ideális társa lehet az autóban.

<

Forrás:http://kutyubazar.hu/fm-transmitter/30-kutyubazar-fm-001-bluetooth-fm-transmitter.html

Facebook