Évi 100 ezer forintot spórolhatnak az autósok az üzemanyagon

Refueling Car

Az autó sokak számára jóval több mint kényelmes közlekedési forma; munkaeszköz, amely nélkül el sem tudják képzelni a mindennapjaikat; és bár fenntartása és használata költséges, nem tudnak lemondani róla. Az üzemanyagárak folyamatos emelkedése spórolásra készteti az autósokat, hiszen a legtöbben nem engedhetik meg maguknak, hogy öreg autójukat lecseréljék egy korszerűbb, kevesebbet fogyasztó modellre.

Fogyasztáscsökkentő módszerek

Szerencsére több módszer is a gépkocsi-tulajdonosok rendelkezésére áll, melynek segítségével csökkenthetik az autó fogyasztását. Érdemes például változtatniuk vezetési stílusukon, eltávolítaniuk az autóról a felesleges többlettömeget (például a nem használt tetőcsomagtartót vagy elektronikai berendezéseket). A légkondicionáló kiiktatásával és a túl alacsony guminyomás kiküszöbölésével szintén lefaraghatunk a költségekből.

Az egyik leghatékonyabb megoldás a dízeles tuningbox

De az egyik leghatékonyabb megoldás a dízeles tuningbox beszereltetése, mellyel akár 20 százalékos fogyasztáscsökkenést és 30 százalékos teljesítménynövekedést is elérhetünk. A gyári csatlakozókon keresztül a motortérbe szerelhető külső dízeles tunigbox beépítéséhez nincs szükség forrasztásra vagy az autó számítógépének megbontására. Az eszközzel havonta akár több 10 ezer forintot is spórolhatnak az autósok.

100 százalékos pénz-visszafizetési garancia

Ha próba nélkül nem szeretünk beruházni semmibe, mert félünk a csalódástól, érdemes a sporolj.tuning-box.hu oldalon beszerezni a berendezést, ugyanis elégedetlenség esetén a vásárló a vételár 100 százalékát visszakapja. De erre várhatóan nem lesz szükség, ugyanis a cég korábbi ügyfeleinek elmondása szerint a dízeles tuningboxszal felszerelt autó erősebb, jobban húz, egyszerűbb vele előzni, kevesebbet fogyaszt, könnyebben gyorsul, és már normál közúti üzemmódban is érezhetően takarékosabb. Ha ön is szeretne akár évi 100 ezer forintot megspórolni a dízel üzemanyagon, szerezzen be egy dízeles tuningboxot autójához!

Facebook